Sociala medier är kul!

En av de delar som jag kan hjälpa till med är att uppdatera era Sociala Medier. Oftast är det så att företag börjar med att skapa sin sida på Facebook, öppnar ett Twitter-konto och så svalnar intresset. Det är här jag kommer in! Jag har vana från egna Facebooksidor samt att jag är administratör för STF Abisko Turiststation, Aurora Sky Station, Kungsleden och Magmet AB. Jag har även vana från andra Sociala Medier. Jag kan göra era inlägg varierande och uppdaterade kontinuerligt. Kontakta mig på info@creativeplace.se om det låter intressant!

Varför ska man vara med på Sociala Medier kanske ni tänker då? Ska alla vara med i exempelvis Facebook? Inte nödvändigtvis! Det beror helt på vilka marknadsföringsstrategier ni väljer att jobba med. Var finns era kunder? Är det på Facebook eller är det ute på mässor? Sedan är det inte säkert att alla företag behöver ha kontot på alla möjliga sociala medier, här gäller det också att fundera på var era kunder finns.

När ni nu har exempelvis ett Facebook-konto så är det inte heller bara att skapa en sida och göra något inlägg här och där, man måste fundera på vad syftet är med inläggen och analysera trafiken. Även här kan jag hjälpa till.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *